Om libertykids

Ideen til Libertykids.dk opstod da, jeg efter sidste barsel med nummer 3 barn var på udkig efter tøj og udstyr til pigerne. I min søgning efter noget som ikke alle andre har, så jeg rigtig mange webshops som fører de samme mærker. Derfor rettede jeg mit blik mod en anerkendt udenlandsk webshop, hvor jeg bemærkede nogle spændende up coming brands fra specielt Spanien, men også England og Portugal.  Det blev starten til Libertykids.dk og vi er rigtig glade for at få lov til at sælge noget som udskiller sig fra mængden.

Blandt andet vil du altid kunne finde bukser og heldragter med fødder, da det var en af de produkter jeg selv synes manglede til mine børn.

Produkterne vi fører er udvalgt med nøje omhu på de udenlandske messer og vi lægger stor vægt på kvalitet og håndværk kombineret med design.

Universet i Libertykids.dk er en kombination af et romantisk, klassisk og et simpelt udtryk, hvor børn gerne må være pyntede samtidig med at tøjet er blødt, behageligt og funktionelt.

Udover ønsket om at kunne iklæde mine piger tøj som både er smukt og funktionelt, søgte jeg også efter at finde pusleudstyr og udstyr til klapvogn og barnevogn. Specielt køreposer og soveposer til klapvognen. På en ferie så jeg hvor praktiske køreposer i både klapvogn, autostol og barnevogn kan være. På en messe fandt jeg den helt rigtige kombination af køreposer og pusletilbehør der både er praktisk og smukt. 

Jeg håber du har lyst til at kigge ind i vores spændende og smukke univers og vi står altid parat med rådgivning og hjælp.