Fortrydelsesret

Libertykids.dk giver dig 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du har modtaget din bekræftigelse på afhentning fra PostNord MyPact Collect. Herefter er der to måder at returnere varerne på:

Hvis du nægter modtagelse eller ikke afhenter pakken i pakkeshop, bliver Libertykids.dk pålagt en ekstra retur-fragtomkostning på 49kr. Dette beløb vil blive modregnet køber når returvarerne refunderes. Gælder både ved ”modtagelse nægtet” og ved ”uafhentet pakke”. Gælder for både leveringer i Danmark og udland. Vær opmærksom på at pakker der kommer fra udlandet normaltvis har en højere returpris. Dette gælder naturligvis ikke, hvis du selv har sendt varen retur som en almindelig returvare.

Den mest anvendte måde at returnere varen på er at modtage varen og derefter benytte postvæsnet, hvor du for egen regning sender varen retur til Libertykids.dk inden for de efterfølgende 14 dage.

I den forbindelse bedes du vedlægge returseddel for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Libertykids.dk

Beløbet returneres når varerne er modtaget af Libertykids.dk ved bankoverførsel til samme kortbetaling og person som fremgår af købsfaktura udstedt ved bestilling.

Normalt refunderer vi beløb for returvarer indenfor 1-5 hverdage. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Libertykids.dk modtager ikke pakker der er sendt »uden omdeling«. Det er dit ansvar at pakken bliver leveret på vores adresse, og det er dit ansvar at indholdet er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler at du sender med tracking nummer. Skulle din pakke blive væk, er det dit ansvar at få erstatning af fragtfirmaet du har brugt.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Sko skal returneres i æsken der følger med skoene og tøj, hvor der anvendes æsker som emballage for varen skal returneres i samme æske som ved modtagelse. Øreringe og andre smykker skal returneres i ubrudt emballage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. Hos Libertykids.dk sælger vi nye varer og derfor vil en evt. værdiforringelse altid beløbe sig til ingen værdi. Købelovens mangelregler kan anvendes. 

Såfremt der returneres produkter i en ordre, der oprindeligt er sendt uden fragtgebyr pga. fri fragt grænsen, men som efter returneringen ikke overskrider denne grænse, fratrækkes fragtgebyret i det tilgodehavende beløb.

Libertykids.dk tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende

Fragt & Levering

Libertykids.dk tilbyder levering med PostNord DK MyPact Collect og vi bestræber os på at levere indenfor 1-3 hverdage. Dette forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen.

I travle perioder som udsalg og højtider kan der forekomme ekstra leveringstid.

Priser:

  • Levering 29kr i hele Danmark (PostNord DK MyPack Collect)
  • Gratis levering ved ordrer over 499kr (PostNord Dk MyPack Collect) - gælder pakker til Danmark.

Ønsker du en bestilling sendt til andre lande imødekommer vi gerne din forespørgsel. Kontakt os for yderligere oplysninger og priser for fragt. Ved salg til andre lande end Danmark har Libertykids.dk ikke ansvar for evt. Told eller afgifter, som måtte blive pålagt en vare købt og sendt fra Libertykids.dk

Reklamation

Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Libertykids.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen viser sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Libertykids.dk

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Libertykids.dk har stillet dig i udsigt.

Hvis du ikke er enig i vores afgørelse af en reklamation, kan du kontakte Konkurrence- og ForbrugerStyrelsen. Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan finde kontaktoplysninger via www.forbrug.dk eller du kan henvende dig hos den fælles europæiske klageportal, ODR, på  http://ec.europa.eu/odr

Betaling

Du kan betale med Visakort, Mastercard, Mobilepay eller bankoverførsel.

Beløbet hæves, så snart ordren forlader vores varelager.

Personlige oplysninger

På intet tidspunkt vil oplysninger der registreret på Libertykids.dk blive videregivet til tredjemand. Alle informationer opbevares krypteret hos Realweb Aps, som hoster shopsystemet.

For at du kan indgå en aftale/bestille varer hos Libertykids.dk, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

Vi foretager denne registrering for at kunne levere varen til dig og der registreres ingen personfølsomme data.